hallo, hallo!
alt du lurer på
gode opplevelser
klar, ferdig, gå!
kinky way jpg
The Bamse way Kinky way & friends
DATO:
01. feb
KL. 19:30
BILLETTPRIS:
295 -,
(ink. billettavg.)

Doin’ it the Bamse Way - presented by Kinky Way and friends

Lørdag 1. februar 2020 inviterer Kinky Way til jubileumskonsert i Brygga Kultursal. 
Begivenheten er også en markering og hyllest til en av bandets grunnleggere, Bamse Mork- Knutsen, som døde av nyrekreft 29. januar 2019. Med seg på scenen vil Kinky Way ha en rekke artistvenner som på hver sin måte vil hylle jubilanten og Bamse Mork-Knutsen. Påmeldte artistvenner: Hæla i taket, PicoCanto, Frank Skovrand, Kai Andersen og Westby Bluesband. Flere venner ventes inn.

Kinky Way har i over 10 år hatt en rekke spilleoppdrag både i Norge, Sverige og i England, og bandets engasjement for britisk rock har bidratt til å sette Halden på kartet. Allerede 2013 ble bandet tildelt «The Nordic Kinks Fan Reward» for å ha formidlet musikken til Ray Davies og The Kinks nasjonalt og internasjonalt.

Bamse Mork-Knutsen (1955-2019) elsket byen han ble født og vokste opp i. Som praktiserende tannlege i over 30 år, og som en fargerik personlighet i byens kulturliv, var han et kjent ansikt i Halden. Musikken sto hans hjerte nært, og det beste Bamse visste var å stå på scenen som ekte Halden-rocker. Derfor var det helt naturlig at han sammen med Kinky Way hadde størst forkjærlighet for å spille på ulike scener i hjembyen, blant annet sammen med Frode Alnæs og flere ganger med Haldens største kor, PicoCanto og med originale Kinks-medlemmer fra bandet The Kast Off Kinks (UK).

Kreftsaken var veldig viktig for Bamse Mork-Knutsen og overskuddet fra jubileumskonserten vil gå til Kreftforeningen. Kinky Way ønsker velkommen til en minneverdig, fartsfylt og hyggelig kveld med det beste av britisk rock i Brygga Kultursal.