hallo, hallo!
alt du lurer på
gode opplevelser
klar, ferdig, gå!
89110508 3199016306788907 4981786850722054144 n
Ny dato kommer: Irwin, Boyle & Manchester United-match
DATO:
04. apr
KL. 15:00
BILLETTPRIS:
550,- (580,- på døra)
(ink. billettavg.)
Brygga Kultursal og Red Army Halden har gleden av å invitere til en kveld i fotballens navn.

Selveste Manchester United-legenden Denis Irwin kommer på besøk til Halden! Og det blir livestreaming av kampen mellom Brighton og Manchester United.

Denis Irwin var en av de beste kjøpene Sir Alex Ferguson gjorde som manager i Manchester United og spilte for klubben i perioden 1990-2002. Han er høyt på listen over spillerne med flest kamper gjennom tidene. Han vant hele 7 ligatitler i England, blant andre Premier League, FA-cupen og den gjeveste europacupen Champions League i 1999. Du husker kanskje finalen Ole Gunnar Solskjær avgjorde på overtid? Denis Irwin spilte hele kampen .
Han ble omtalt som Mr. Dependable av Gary Neville, og Sir Alex Ferguson dro frem Irwin som den eneste han ikke hadde nølt med å sette inn på sin all-time Manchester United XI.

Hos oss vil Irwin fortelle om sin karriere i klubben og historier fra garderoben. Det blir også bli muligheter for å sende inn spørsmål som Pete Boyle stiller ham på scenen.
Det er også lagt opp til bilder og autograf med legenden.

Pete Boyle - den glade forsangeren fra Bishops Blaize!
Pete Boyle er en profilert person i supportermiljøet i Manchester gjennom en årrekke. De fleste kjenner han som forsanger på Bishops Blaize på utsiden av Old Trafford, og han har også skrevet mange av de kjente og kjære supporter-sangene.

Kampen mellom Brighton og Manchester United vil vises på 7 x 4 meter stort lerret, og vi lover stor stemning i salen når Pete Boyle drar i gang allsang!
Det blir en prat om kampen før og etter, samt en Q&A på scenen etter kamp.

Er du klar? Billetter i salg mandag 9.mars kl. 10.00

Fredag 3. april har du også muligheten til å spise middag med Denis og Pete, se eget arrangement om dette.