hallo, hallo!
alt du lurer på
gode opplevelser
klar, ferdig, gå!
trygve v%c3%a5rturne 2020 arrang%c3%98r fb event15
NY DATO! Trygve Skaug
DATO:
12. sep
KL. 1430, 1730, 2030
BILLETTPRIS:
450 -,
(ink. billettavg.)
Konserten har fått ny dato grunnet Koronavirus. 

Det er som alle vet store begrensninger i antall personer på arrangementer, men det fine er at vi kan ha så mange arrangementer med 200 personer som vi vil i løpet av en dag. Når det gjelder Trygve Skaug så var konserten utsolgt før koronaen stengte oss ned. For å kunne gjennomføre konserten deles den derfor opp i hele tre konserter den 12.september.

Første konsert er 14.30
Andre konsert er 17.30
Tredje konsert er 20.30
 
Det er av naturlige årsaker ikke mulig å beholde kjøpte plasser. Dette fordi vi må holde en meter avstand til neste kohort. Hos oss er det to og to seter per gruppe, men familier kan sitte sammen samlet.
 
Alle som har kjøpt online får mail med ditt angitte tidspunkt.
Du som har kjøpt uregistrert over disk, ta kontakt med olemartin@bryggakultursal.no

Ta med dine billetter, enten fysisk eller på mobil og vis dem frem til billettøren, så anviser vi nye plasser når du kommer. Fordelingen av tidspunkt forholder seg på når du kjøpte dine ordinære billetter, altså om du kommer på første, midterste eller siste forestilling. Angitt tid er den du må forholde deg til. Vi klarer ikke å gjøre endringer på dette.

Vi tar smittevernet på alvor. Når du ankommer så følg skilt, oppmerkinger, hør på våre veiledninger og sprit hender.

Vi håper på forståelse for denne endringen og ønsker velkommen til trygge rammer i Brygga. God høst!Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det. Poeten, låtskriveren og vokalisten Trygve Skaug har #VerdensFinestePublikum. Og de blir stadig flere.

Siden Skaug solgte ut Sentrum Scene våren 2019, samt konserthus i flere store norske byer, avsluttet han en fullsatt juleturné godt innpå lille julaften.
Alene med sine gitarer og poesien.

Trygve Skaug er en stor formidler og fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget tilsammen over 200 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fem diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker over de siste tre årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier. Selv med 130.000 følgere på nettet tør han å stille spørsmålstegn ved hvor han egentlig skal.
I 2017 slapp han første del av en triologi hvor hver diktsamling er knyttet til musikk, med boka «Den siste» og albumet «Sanger du skal få når jeg dør». Et album som blant annet ble belønnet med Spellemann-nominasjon.

Det er duket for nok en stor turné når han på nyåret 2020 slipper det andre bok-/plateprosjektet i triologien.
Diktsamlingen «Ikke slipp» og albumet «Sanger du skal få når du våkner»
beskriver han slik: «Det bærer preg av det jeg er mest opptatt av å skrive om nå: lyset i enden av folks tunneler. Eller kanskje litt tunnelturen i seg selv også. Jeg heier på de folka som tar jobben med å stå inni sånne tunneler med refleksvest på. De som heier folk frem og sier: - Hold ut, det er ikke langt igjen.
Eller som peker og sier: - Sett deg her og hvil litt.
Jeg har som mål at poesien og musikken min skal være sånn.»