hallo, hallo!
alt du lurer på
gode opplevelser
klar, ferdig, gå!
natt i nisseland 16 9 m terningkast
Natt i Nisseland
DATO:
17. des
KL. 18:00
BILLETTPRIS:
300 -,
(ink. billettavg.)
 
Det er igjen en glede å invitere til et ekte Haldenprodukt, med manus og musikk av Benedict Parton. Musikalsk bidragsyter Trond Holter. ​

Det er sen kveld en lille julaften i Nisseland. Alle er fulle av latter og sang, og aktiviteten er på topp dagen før den store dagen. 
Midt i den muntre idyllen skjer det imidlertid noe som snur alt på hodet. 
Et voldsomt tordenskrall etterfulgt av en rå og skummel latter gjør at Nissemor, nissebarna og alle andre blir stive av skrekk. Alle bortsett fra selveste Nissefar som smilende vagger og smådanser litt rundt på scenen, mens han babler om sommer og sol og palmer. 
Det blir snart klart for alle at det er hele Vinterlandets store skrekk, Trollmannen, som har kastet en forbannelse over Nisseland. 
Nå er selveste julaften i fare, og de fortvilte i Nisseland søker hjelp fra den ‘Store Nisseboken’. Her står det å lese at ‘ved en eventuell forbannelse, så må man hente to barn som ikke hører hjemme i Vinterlandet, og…’. Resten er uleselig siden noen har sølt grøt i den store boken, men uansett drar Nisseassistenten Claus til vår verden og får med seg barnehjemsbarna og søsknene Mats og Mina hjem til Nisseland og et eventyr som strekker seg natten igjennom. Dels i Nisseland, dels i Vinterlandet og til og med i selveste Trollmannens Rike. 

Vil de lykkes med å redde julen? 
Sammen med to barnehjemsbarn som ikke hører til i Vinterlandet, Mats og Mina, drar Nisseassistenten Claus og kusken Igor ut på et skummelt eventyr på jakt etter trollmannen for å forsøke å bryte forbannelsen. 

‘Natt i Nisseland’ er en barne – og familiemusikal med spenning, varme, massevis av humor og fengende musikk. 

En gal trollmann, en enda galere julenisse, en julaften i fare og to barn på deres livs eventyr.