hallo, hallo!
alt du lurer på
gode opplevelser
klar, ferdig, gå!
dnbe jul b%c3%b8rud 960x590 grafikk
Julekonsert – Det Norske Blåseensemble med Ole Børud
DATO:
12. des
KL. 19:00
BILLETTPRIS:
325,-
(ink. billettavg.)
Med bare noen dager igjen til de gode juledagene kommer på løpende bånd, inviterer Det Norske Blåseensemble til en svingende flott julekonsert av beste merke. De har i år den store glede av å presentere en solist, som fra han gikk i knebukser sang energisk inn i våre ører fra den nyinnkjøpte kassetten vi endelig fikk lov til å spille med høyt volum i bilen. Børudgjengen var selve symbolet på glede, energi og entusiasme, kombinert med alvor og oppdragende tekster. Senere har flere medlemmer kommet til, tre deltakelser i Melodi Grand Prix med gode resultater har det blitt, og gutten med kortbuksene har rukket å starte på sitt livs femte tiår. Ole Børud har blitt en selvstendig mektig artist, med stor spennvidde i musikalske uttrykk, og gir alt når han nå får Det Norske Blåseensemble i ryggen under årets storslagne julekonsert.

Trompetist Frank Brodahl er musikalsk leder for årets tradisjonsrike konsert og kjenner Ole Børud godt; «Ole møtte jeg første gang i 2002, da jeg produserte noen plater for Kjell Karlsen og hans orkester, og møtte i den sammenhengen Børudfamilien. Ole drev selv mest med heavy-metal musikk i tiden etter dette, og er en utrolig seriøs hardtarbeidende musiker som kan levere på øverste hylle uansett sjanger.»

Det Norske Blåseensemble ønsker å være et forbilde for lokalmiljøene der ensemblet bor og jobber, og for mange unge nye musikalske talenter er Ensemblet det første møtet med levende musikk. Frank Brodahl supplerer; «Å la unge talenter være solister på våre konserter vil gi dem en boost og en forsmak på livet som artist og musiker, med ett av landets fremste og mest allsidige ensembler i ryggen, vil dette bli en konsert de aldri glemmer.»

På alle de fire konsertene vil ungdommelig energi og glede inspirere både musikere og publikum til nye tanker og musikalske krumspring. I Halden er Jenny Marie Nordheim solist. Velkommen til en julekonsert for hele familien!