hallo, hallo!
alt du lurer på
gode opplevelser
klar, ferdig, gå!
emilie live19img 7135-fbevent
Emilie Nicolas
DATO:
23. okt
KL. 19:00
BILLETTPRIS:
450,-
(ink. billettavg.)
Emilie Nicolas

Billetter i salg 15.mars kl. 09.00 hos Ticketmaster

Emilie gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen "Pstereo" i 2013. Kort tid etterpå fulgte albumdebuten Like I'm a warrior(2014). Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og Emilie hentet hjem to Spellemannpriser, i kategoriene "Årets nykommer" og "Årets popsolist".

Bortsett fra debutsingelen, er alle låtene på albumet skrevet og co-produsert av Emilie selv og vitner om et bredt spekter av inspirasjonskilder. Emilie er både pop, R&B og elektronika –servert med jazzens følsomhet. I kjølvannet av et vellykket albumslipp, turnerte hun både i Norge og Europa.

Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp.Så ble det stille fra Emilie. Som følge av sykdom ble hun nødt til å ta en pause fra musikk og rampelys –helt til 2017. Da hun i januar slapp singelen "Sky", trillet NRK P3 til seks på terningen og slo fast at: "Låten er en crisp og mektig popelektronisk perle og den minner oss på hvorfor Nicolas imponerte så veldig da vi først ble kjent med henne."

Nå er Emilie endelig tilbake med full musikalsk kraft. Imai 2018 slapp hun albumet Tranquille Emile til strålende mottagelse.
23. november 2018 tok hun det nye låtmaterialet til scenen første gang, på et utsolgt Sentrum Scene i Oslo. Nå er det klart for nye konserter.

Høsten 2019 tar hun med seg bandet sitt til et utvalgt norske scener. Det er så avgjort duket for nok et spennende og innholdsrikt år for både nye og gamle Emilie Nicolas-fans.

Praktisk info:
Hotell: Thon hotell i samme bygg, booking 69 21 33 00
Tog og busstasjon er rett ved, 2 minutter
Parkering: flere steder rett ved, torget, rundt hjørnet og langs gatene.
Ingen aldersgrense.
Sittende konsert.